1091-CBW_header.webp

Colors@Home Theja is CBW-erkend!

In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop. Dit gaat over onderwerpen zoals: (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Wij hanteren deze voorwaarden om jou als consument extra goed te beschermen. Kopen bij Colors@Home Theja geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.

De CBW-erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

 1. Ten minste 2 jaar garantie op je aankoop, dit geeft jou extra productgarantie.
 2. Een nette aanbetalingsregeling*
  Theja vraagt bijna nooit een aanbetaling, maar heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kun je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling*.
 3. Onpartijdige klachtafhandeling
  Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Bekijk hier de CBW-erkende voorwaarden met de exacte regeling, beperkingen en werkwijze en de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels.

Bron: cbw-erkend.nl

*Let op!
Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.

CBW erkend
CBW erkend detail
 
 
Alle diensten
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home Theja, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je altijd naar eigen wens laten maken.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends.
 • Inmeetservice van Colors@Home Theja. Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen.
 • Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de oplossing.
 • Colors@Home Theja is CBW-erkend!In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop.
 • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beuningen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.
 • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beneden-Leeuwen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!