645-buitenzonwering_rolluik-header.jpg

voordelen van rolluiken

Een andere manier om de zon te weren is door middel van rolluiken. In tegenstelling tot bovenstaande soorten, wordt bij rolluiken al het licht tegengehouden. Daarbij wordt zelfs geluid tegengehouden en zijn de rolluiken isolerend. Rolluiken zijn een perfecte manier van zonwering, maar ze bieden nog veel meer voordelen. Zo dempen ze geluiden en verkleinen ze de kans dat er ingebroken zal worden in jouw woning. En dan hebben we het nog niet gehad over de nieuwsgierige blikken van buiten die je met rolluiken voorkomt. Dus naast een heerlijk koel huis, ook genieten van privacy én veiligheid. Wil je meer weten, vul dan even het offerteformulier in en we nemen snel contact met je op.
Rolluik detail
Rolluiken
 

Een rolluik heeft erg veel voordelen. Het eerste voordeel (en ook het meest voor de hand liggende voordeel) is verduistering. De meeste mensen schaffen rolluiken ook aan met als doel een ruimte verduisteren. Vaak een slaapkamer. Het tweede voordeel van een rolluik is veiligheid. Vooral als je een rolluik plaatst voor de deuren en ramen beneden voorkom je dat inbrekers uw woning kunnen betreden. Het derde voordeel van een rolluik is geluidsdemping. Rolluiken houden veel geluiden tegen van buitenaf. Dit is vooral aan te raden voor mensen die wonen aan het spoor of aan een drukke weg. Naast geluidsisolatie, isoleert een rolluik ook warmte, ideaal om de warmte binnen te houden in de winter! Het laatste voordeel van een rolluik is dat het veel mogelijkheden heeft. Zo kan je ervoor kiezen om een rolluik elektrisch te bedienen of handmatig. Daarnaast kun je ook kiezen tussen het materiaal. Bijvoorbeeld aluminium of kunststof.

De beste rolluiken in de omgeving Druten

Is jouw woning gelegen aan een drukke straat? Of heb je last van inkijk van een appartementencomplex? Met rolluiken voorkom je de blikken van nieuwsgierige voorbijgangers. Geniet van meer privacy in je eigen huis. Dankzij de akoestische isolatie worden geluiden van buiten goed gedempt. Geluiden als straatlawaai, voorbijkomend verkeer of een speelplaats worden zoveel mogelijk teruggekaatst. Ook voor jouw kostbare nachtrust zijn rolluiken een uitstekende oplossing. Daarnaast zijn rolluiken een belangrijke toevoeging voor de inbraakbeveiliging. Doordat het raam is beschermd met een rolluik van aluminium of kunststof, wordt het voor inbrekers een lastige klus. Het openbreken van rolluiken maakt veel geluid, waardoor inbrekers jouw woning in Druten ongetwijfeld overslaan.

Onze opgeleide monteurs zorgen ervoor dat je rolluiken perfect worden gemonteerd. Wij maken gebruik van de beste materialen, zodat je jarenlang geniet van jouw zonwering. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Doe inspiratie op in onze woonwinkel in Druten. Onze interieurspecialisten voorzien je van het beste advies, zodat je altijd een goed besluit neemt. De perfecte rolluiken voor jouw woning in Druten vind je bij Colors@Home Theja.

Onze merken

Colors (Sunshade)
Sunpoint
Alle buitenzonwering
 
 

Onze merken

Colors (Sunshade)
Sunpoint
triangle