1058-buitenzonwering_uitvalscherm-header.webp

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn eigenlijk een soort knikarmschermen, alleen dan ramen. Daarnaast gaan de uitvalschermen niet naar voren, maar naar beneden waardoor heel het raam wordt beschermd tegen de zon. Jouw interieur beschermen tegen zonnestraling waarbij een grotere doorloophoogte wenselijk is?

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor balkons en smalle hoge ramen. Leverbaar in nagenoeg alle RAL-kleuren, handbediendbaar, elektrisch bedienbaar, met zon- en windautomaat en eindeloos koppelbaar voor grotere breedtes. Onze uitvalschermen worden uitgevoerd in een strakke cassette zodat ze langer meegaan. Nu verkrijgbaar bij Colors@Home Theja. 

Kom de mogelijkheden bekijken van dit type zonwering bij Colors@Home Theja. Ze geven je een vrij uitzicht naar buiten en daarbij toch de mogelijkheid om ramen en deuren te openen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van uitvalschermen? Kom gerust eens bij ons langs. Als je wilt weten wat uitvalschermen kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Uitvalscherm
Uitvalschermen
 

Service Door Heel Nederland

In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en monteren. Dat is de service van Colors@Home Theja. Kom langs in onze winkel in Druten en laat je uitgebreid adviseren.

 
Uitvalscherm
 
 
 

Onze merken

Colors (Sunshade)
Sunpoint
 

Onze merken

Colors (Sunshade)
Sunpoint
Alle buitenzonwering
triangle