979-Smart_home_gordijnen-header.jpg

Een Smart Home

Wat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor. Alles te besturen met een afstandsbediening. Hoe leuk! Wat is er nu mooier dan dat jouw zonnescherm vanzelf uitgaat als de zon begint te schijnen en dicht gaat bij regen of wind. Dat jouw gordijnen 's avonds bij het schemeren van de avond vanzelf dicht gaan en de sfeerverlichting in huis uit gaat zodra het donker wordt of wanneer je naar bed gaat. Kortom, dat je scenario's kunt creëren bij al jouw apparatuur, die bij je passen. En dat allemaal in te stellen via je smartphone of tablet.

Het resultaat, a very Smart Home.
Vouwgordijn detail
Vouwgordijn
 

Somfy Tahoma Switch

Of je nu raamdecoratie, buitenzonwering kunt of welke product dan ook voorziet van een motor, is het belangrijk dat deze kunnen communiceren met jouw smartphone of tablet. Hiervoor heb je een zo genaamde “controller” nodig. Een apparaat dat de communicatie regelt tussen de verschillende onderdelen. De Somfy Tahoma Switch is zo’n controller. Deze Smart controller bedient al je apparatuur in je huis op één centraal punt. Dit werkt zowel voor de Somfy apparatuur die je in huis hebt, alsook voor belangrijk partnermerken zoals zonwering, raamdecoratie, deuren, poorten, verwarming, verlichting, camera’s, alarmsystemen en meer.
 
Alle gordijnen
  • Wil je wel privacy, maar vind je overgordijnen te zwaar? Inbetweens zijn dan de oplossing! Kom eens naar de winkel in Druten om te kijken naar de opties.
  • Wil je iets voor de ramen, maar wil je licht behouden en een luchtige uitstraling? Kies dan voor de vitrages van Colors@Home Theja!
  • Gordijnrails en roedes in Druten. Traditionele roeden met ringen waar de gordijnen onder hangen.
  • Een Smart HomeWat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor.
triangle