565-diensten_inmeten-header.jpg

Inmeetservice van Colors@Home Theja

Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs om je ramen, kamer of muren op te meten. Op die manier weten we zeker dat het maatwerk product straks prachtig prijkt in jouw pand!

Dus jels u een vloer bestelt bij Colors@Home Theja komen wij deze in een groot deel van Nederland gratis opmeten bij je aan huis. Ook zorgen wij ervoor dat jouw vloer vakkundig wordt gelegd.

Ook zonwering en gordijnen komen wij in een groot deel van Nederland gratis bij je aan huis opmeten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat deze netjes worden opgehangen.

Meten is weten!
Ook rekenen hoort erbij!
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home Theja, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je altijd naar eigen wens laten maken.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends.
  • Inmeetservice van Colors@Home Theja. Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen.
  • Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de oplossing.
  • Colors@Home Theja is CBW-erkend!In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beuningen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beneden-Leeuwen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!