559-diensten_interieuradvies_header.webp

Interieuradvies aan huis in Druten!

Al ruim 30 jaar kun je vertrouwen op het deskundige advies van onze medewerkers. Zij nemen de tijd voor je en denken graag met je mee. Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Druten, maar ook bij jou thuis! Tegen een kleine vergoeding van 50 euro komen wij thuis langs om goed te kijken naar de sfeer. Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. Uiteraard krijg je de 50 euro weer terug als je ook iets bij ons koopt!

Vraag interieuradvies aan huis direct aan!
Wil je graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Geen zin om te wachten of langs te komen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0487-517317.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home Theja, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je altijd naar eigen wens laten maken.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends.
  • Inmeetservice van Colors@Home Theja. Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen.
  • Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de oplossing.
  • Colors@Home Theja is CBW-erkend!In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beuningen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beneden-Leeuwen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!