555-diensten_maatwerk-header.jpg

Alles voor jou op maat

Bij Colors@Home Theja staat service hoog in het vaandel. Met de ruime keuzemogelijkheden in onze winkels vind je altijd wel een vloer, raamdecroatie, gordijn of zonwering passend bij jouw interieur. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Uiteraard denken onze deskundige medewerkers graag met je mee. Als je jouw keuze hebt gemaakt, komen wij in een groot deel van Nederland gratis bij je thuis opmeten. De bezorging, het leggen van de vloer en ophangen van de raamdecoratie regelen wij ook voor je. Dat is de service van Colors@Home Theja.

Bij Colors@Home Theja werken wij alleen met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander.

Naast het leveren van maatwerk ontzorgen wij ook graag. Geef ons de sleutel van jouw huis, terwijl je op vakantie gaat. En wanneer je terugkomt, is alles klaar! Dat is meer dan maatwerk alleen.

GROOT OPGEZET ASSORTIMENT

Bij Colors@Home Theja vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en zonwering. Wat voor een interieur je ook hebt, bij ons vind je altijd wel een passende oplossing voor jouw interieur. Collecties van een groot aantal merken staan in onze showrooms. Daar kun je onze producten van dichtbij bekijken en vergelijken met elkaar. Bijvoorbeeld welke kleur gordijn goed past bij jouw nieuwe vloer. De collectie wordt regelmatig ververst en mocht je ondanks de omvang niets kunnen vinden, dan denken we graag mee.

Maatwerk raamdecoratie

Raamdecoratie

Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën: wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen. Daarnaast hebben we vele opties voor afwerking en bediening.
Maatwerk gordijnen

Gordijnen

Kies voor plooigordijnen, ringen of lussen en kies uit vele stoffen en materialen. En wil je net even iets anders, vraag dan ook eens naar de afwerkingsmogelijkheden!
Maatwerk vloeren

Vloeren

Vloeren zijn er in zoveel soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kies uit tapijt, pvc, laminaat, marmoleum of vinyl. Uiteraard kunnen wij het ook voor je komen leggen!

PRIJS-KWALITEIT

Wij verkopen producten van gerenommeerde merken zoals QuickStep, Luxaflex en Holland Haag. Met het Colors@Home concept kunnen wij onze kwaliteitsproducten tegen prima prijzen aanbieden.

 

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home Theja, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je altijd naar eigen wens laten maken.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends.
  • Inmeetservice van Colors@Home Theja. Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen.
  • Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de oplossing.
  • Colors@Home Theja is CBW-erkend!In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beuningen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beneden-Leeuwen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!