562-diensten_monteren-header.jpg

Monteren En Leggen. De Service Van Colors@Home Theja!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. In principe bezorgen wij gratis jouw vloer, zonwering en gordijnen. Met een vestiging in Druten bezorgen wij in een groot deel van Nederland zonder extra kosten daarvoor in rekening te brengen. Daarom komen wij graag de vloer leggen die je bij ons hebt uitgekozen. En mooie gordijnen uitgezocht? Wij komen ze uiteraard bij je ophangen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor raamdecoratie. Wij kennen onze producten door en door en kunnen er daarom altijd voor zorgen dat alles netjes bij jou thuis wordt opgeleverd. Kom snel naar onze winkel in Druten om onze producten te bewonderen!

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home Theja, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je altijd naar eigen wens laten maken.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends.
  • Inmeetservice van Colors@Home Theja. Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen.
  • Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de oplossing.
  • Colors@Home Theja is CBW-erkend!In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beuningen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.
  • Zoek je een woonwinkel in de buurt van Beneden-Leeuwen? Bij Theja Colors@Home kun je terecht voor sfeervolle woninginrichting en buitenzonwering.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!