581-raamdecoratie_horizontalejaloezie-header.jpg

de magie van horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties helemaal terug van weggeweest. Het praktische aan horizontale jaloezieën is dat je zelf de lichtinval kan regelen. Je kan er namelijk voor kiezen om ze dicht te doen waardoor er dus weinig licht binnen komt of helemaal open te doen waardoor je de kamer erg licht kan maken.
 
Horizontale jaloezieën zijn lamellen die van links naar rechts lopen. Horizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar je ziet ze veel terug in de laatste woontrends. Dit komt doordat ze niet alleen praktisch ideaal zijn, ze zijn ook een mooie toevoeging aan je interieur. Door de verschillende opties in lamelbreedte, materiaal en afwerking, creëer je snel een jaloezie die helemaal naar jouw wens is. Afwerking met een mooie koof is ook mogelijk. En wil je geen lelijke koordjes? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden van elektrisch bedienbare jaloezieën.
 
Een belangrijke tip bij het overwegen van horizontale jaloezieën is dat ze vaak minder mooi uitvallen bij ramen die van de vloer tot het plafond lopen. Ook is het belangrijk om de ramen alvast op te meten voordat je horizontale jaloezieën gaat kopen, zodat je weet of het een standaard maat is of dat ze op maat gemaakt moeten worden. Als laatste zijn jaloezieën niet verduisterend. Voor de slaapkamer is het daarom slim om ze te combineren met een gordijn.
Horizontale jaloezie detail
Horizontale jaloezie

 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
Alle raamdecoratie
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een Duette® shades zonwering zijn plisségordijnen met een dubbele stof.
 • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
 • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
 • Iedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
 • Fantastische lichtinval dankzij shuttersEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
 • Silhouette® shades nodig? Bij Colors@Home Theja is alles mogelijk. Interesse? Neem snel contact op met ons.
 • Verticale Jaloezie, Beter Bekend Als LamellenBij Colors@Home Theja vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Beheers het daglicht met Velux raamdecoratie. Bij Colors@Home Theja koop je Velux, bekend om dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels en...
 • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
 • Binnencollectie van Luxaflex® raamdecoratieDe met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis ..
 • Een Smart HomeWat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor.
triangle