591-raamdecoratie_shutters-header.jpg

fantastische lichtinval dankzij shutters

Een zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis. Dat gevoel kunnen shutters je geven! Shutters geven, naast sfeer, een hoop privacy en houden de warmte van de zon in de zomer buiten. Ander voordeel is dat ze makkelijk te onderhouden zijn en een mooie lichtinval creëren.

Shutters detail
Shutters
 

Maak van jouw raamdecoratie een eyecatcher met shutters!

Shutters worden ook wel binnenluiken of klapluiken genoemd. Vaak zijn ze gemaakt van hout, maar tegenwoordig komen ze terug in genoeg andere soorten en maten. Ben je op zoek naar raamdecoratie die ook een grote toevoeging vormt aan jouw interieur? Dan zijn shutters de ideale oplossing.

 1. Maak de shutters passend bij jouw interieur
  Vroeger werden shutters alleen gemaakt van hout. Hierdoor waren ze in Nederland niet populair om te kiezen als raamdecoratie. Tegenwoordig worden shutters ook gemaakt van kunststof, aluminium en pvc. Hierdoor kunnen de shutters in veel meer verschillende interieurstijlen terugkomen. Heb je bijvoorbeeld een industriële interieurstijl? Dan zijn aluminium shutters niet alleen een detail in het interieur, maar vormen ze een hoofdelement om de stijl door te voeren. Om de shutters niet alleen voor de ramen te laten terugkomen, kun je er ook voor kiezen om kastdeuren te maken van shutters. Deze optimale combinatie vormt dé eyecatcher in het interieur.
 2. Overal te plaatsen
  Heb je een interieurstijl die in de hele woning terugkomt? Ook dan zijn shutters ideaal. De binnenluiken zijn namelijk vochtbestendig. Hierdoor kun je ze dus ook plaatsen in de badkamer. Daarbij zijn shutters geschikt voor elke raamsoort: groot, klein, rond, vierkant, een kiepraam of zelfs een driehoekig raam. Het maakt dus niet uit als jouw woning bestaat uit verschillende soorten ramen. Shutters zijn altijd geschikt als toevoeging of eyecatcher in een interieur.
 3. Praktische voordelen
  Naast dat shutters als eyecatcher kunnen dienen in uw interieur, hebben de klapluiken ook veel praktische voordelen. Zo kun je zelf de lichtinval regelen en hiermee dus ook de privacy bepalen. Door ze open te zetten kan er veel licht naar binnen en kunnen andere mensen naar binnen kijken. Door ze dicht te doen komt er geen licht naar binnen en kunnen andere mensen jouw woning niet in kijken. Daarnaast werken de shutters ook isolerend en zijn ze makkelijk schoon te houden. Als laatste zijn ze ook kindvriendelijk, omdat er geen touwtjes aan zitten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kom langs of vul het contactformulier in.

 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
Alle raamdecoratie
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een Duette® shades zonwering zijn plisségordijnen met een dubbele stof.
 • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
 • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
 • Iedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
 • Fantastische lichtinval dankzij shuttersEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
 • Silhouette® shades nodig? Bij Colors@Home Theja is alles mogelijk. Interesse? Neem snel contact op met ons.
 • Verticale Jaloezie, Beter Bekend Als LamellenBij Colors@Home Theja vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Beheers het daglicht met Velux raamdecoratie. Bij Colors@Home Theja koop je Velux, bekend om dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels en...
 • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
 • Binnencollectie van Luxaflex® raamdecoratieDe met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis ..
 • Een Smart HomeWat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor.
triangle