593-raamdecoratie_verticalejaloezie-header.jpg

Verticale Jaloezie, Beter Bekend Als Lamellen

Bij Colors@Home Theja vind je de laatste collecties verticale jaloezieën. Hoewel ze de laatste tijd een beetje naar de achtergrond zijn verdwenen, bieden de nieuwste collecties volop mogelijkheden voor het moderne interieur. De voordelen van privacy, goede lichtbeheersing en onderhoudsvriendelijkheid zijn daarbij nog steeds niet verdwenen.
 
Wat veel mensen niet weten is dat verticale jaloezieën ook wel reepgordijnen worden genoemd. Deze jaloezieën zijn juist geschikt voor grote glaswanden die lopen van de vloer tot en met het plafond. Daarnaast worden verticale jaloezieën vaak ook gebruikt in kantoorpanden om ruimtes te scheiden. Ook andere gebouwen waar zich hoge ramen bevinden, worden voorzien van verticale jaloezieën.
 
Tegenwoordig hoeft de bediening niet meer handmatig. Het is mogelijk om de jaloezieën te openen of sluiten met een schakelaar of afstandsbediening. Zoals in de opening al stond zijn er oneindig veel mogelijkheden met jaloezieën. Dit geldt ook voor verticale jaloezieën. Hier heb je namelijk de keuze uit vijf materiaalsoorten: aluminium, textiel, hard kunststof, zacht kunststof en screenstof.
Verticale jaloezie├źn detail
Verticale jaloezie├źn

 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
Alle raamdecoratie
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een Duette® shades zonwering zijn plisségordijnen met een dubbele stof.
 • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
 • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
 • Iedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
 • Fantastische lichtinval dankzij shuttersEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
 • Silhouette® shades nodig? Bij Colors@Home Theja is alles mogelijk. Interesse? Neem snel contact op met ons.
 • Verticale Jaloezie, Beter Bekend Als LamellenBij Colors@Home Theja vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Beheers het daglicht met Velux raamdecoratie. Bij Colors@Home Theja koop je Velux, bekend om dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels en...
 • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
 • Binnencollectie van Luxaflex® raamdecoratieDe met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis ..
 • Een Smart HomeWat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor.
triangle