595-raamdecoratie_vouwgordijn-header.jpg

de sfeervolle baleinen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling. Door te kiezen uit een van de vele stoffen, kan je ze helemaal naar jouw hand zetten. Door de keuze van stof kun je ook bepalen hoeveel licht de gordijnen zullen tegenhouden. Een ding is zeker: vouwgordijnen van Colors@Home Theja maken jouw interieur helemaal af!
Vouwgordijn detail
Vouwgordijn

De voordelen van vouwgordijnen

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar je weet nog niet wat je wil? Misschien zijn vouwgordijnen wel de raamdecoratie waar je naar op zoek bent! Zoals de naam al aangeeft staan vouwgordijnen bekend om dat ze opvouwen zodra je ze opent. Als je ze dicht doet, vouwen de gordijnen weer uit en zo kan je zelf bepalen op welke hoogte je de vouwgordijnen voor het raam wil hangen.

 1. Veel verschillende stoffen Als je kiest voor vouwgordijnen zijn er ontzettend veel keuzes voor verschillende soorten stof. Zo kan je gaan voor allerlei kleuren stof, een transparante stof of juist een dikke stof. Voordat je een stof kan kiezen, moet je eerst bepalen met welke functie het vouwgordijn komt te hangen. Wil je bijvoorbeeld dat het vouwgordijn verduisterend is of de akoestiek in de woning verbeterd? Dan is het goed om te kiezen voor een dikke stof. Als je het gordijn wil laten functioneren als vitrage is het beter om te kiezen voor een transparante stof. Daarna kan je kiezen in welke kleur je de stof graag wilt hebben. Zo kan je de vouwgordijnen laten passen bij de rest van je woning!
 2. Makkelijk Zowel het bedienen van vouwgordijnen als het reinigen is makkelijk! Je hebt namelijk de keuze uit elektrisch bedienbare vouwgordijnen, dat is natuurlijk de allermakkelijkste keuze, en vouwgordijnen die je kan bedienen met de hand. Ook dit is een eenvoudig systeem met twee touwtjes en kan makkelijk door iedereen worden gebruikt. Het reinigen van de gordijnen kan door met een doek of plumeau over het vouwgordijn te gaan. Hierdoor haal je eenvoudig het stof eraf. Als je ze grondig wilt reinigen kan je dit doen door ze even met de hand te wassen.
 3. Vouwgordijnen gaan lang mee Alle vouwgordijnen worden gevoerd en dit beschermt tegen verkleuring. Hierdoor blijft de stof van de gordijnen lang mooi en hoef je ze dus niet snel te vervangen. Als dus de hele dag de zon op je ramen staat, kan je nog steeds kiezen voor vouwgordijnen!

 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
 

Onze merken

Colors (raamdecoratie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol
MYT
Alle raamdecoratie
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een Duette® shades zonwering zijn plisségordijnen met een dubbele stof.
 • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
 • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
 • Iedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
 • Fantastische lichtinval dankzij shuttersEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
 • Silhouette® shades nodig? Bij Colors@Home Theja is alles mogelijk. Interesse? Neem snel contact op met ons.
 • Verticale Jaloezie, Beter Bekend Als LamellenBij Colors@Home Theja vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Beheers het daglicht met Velux raamdecoratie. Bij Colors@Home Theja koop je Velux, bekend om dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels en...
 • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
 • Binnencollectie van Luxaflex® raamdecoratieDe met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis ..
 • Een Smart HomeWat is het toch mooi dat je jouw gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering kunt laten voorzien van een motor.
triangle