1082-vloeren_projectvloer_header_1-1.webp

De juiste vloer voor jouw kantoor of bedrijfsruimte

Hoewel we bij Colors@Home Theja vooral interieurspecialist zijn voor woningen, bieden we ook mogelijkheden voor kantoor of bedrijfsruimtes. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze projectvloeren. Hierbij zorgen we niet alleen voor de correcte levering van materialen, we geven ook advies voor de beste vloer voor jouw bedrijfsruimte en zorgen uiteraard ook voor een vakkundige afwerking. In dit blogbericht vertellen we je alles over de juiste vloer voor jouw kantoor of bedrijfsruimte!

1. PVC

Een vloersoort die relatief nieuw is, maar wel al veel wordt gelegd in bedrijfsruimtes is pvc. De reden waarom het veel wordt gelegd is dat het makkelijk is om te plaatsen. Daarnaast zijn er erg veel mogelijkheden met een pvc-vloer qua design. Hierdoor past een pvc-vloer altijd in het interieur van een kantoor of een bedrijfsruimte. Het is zelfs mogelijk om het eruit te laten zien als een houten vloer. Het nadeel hierbij is wel als je er goed op let dat je kan zien dat het geen echte houten vloer is.

2. Tapijt

Een andere vloersoort die je ook veel terugziet in bedrijfspanden is tapijt. Dit is vooral ideaal voor grote ruimtes of ruimtes die erg galmen (en dus een slechte akoestiek hebben). Tapijt heeft namelijk een dempend effect. Als er veel mensen tegelijk lopen of schuiven in een bureaustoel kan dat veel lawaai maken. Door te kiezen voor tapijt als vloer, blijft het een stuk rustiger op kantoor of in de bedrijfsruimte. Dit heeft natuurlijk ook een positieve invloed op de werkomstandigheden.

3. Laminaat

De derde vloersoort die het meeste voorkomt in kantoren of bedrijfsruimtes is laminaat. Dit komt doordat het goedkoop is, zeker tegenover een echte houten vloer. En een laminaatvloer is tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Ook heeft laminaat als voordeel dat het tegen een stootje kan en heb je niet meteen last van vlekken als iemand zijn koffie of thee morst. Ook in onderhoud is een laminaatvloer makkelijker en dat is zeker een voordeel voor een bedrijf. 

Vinylvloer Lobby
Houten vloer kledingwinkel

Kom naar onze showroom in Druten

Bij Colors@Home Theja vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en zonwering. Wij voeren enkel kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken tegen een uitstekende prijs.

Door deskundig advies en het gratis opmeten en plaatsen van onze producten, ben je ervan verzekerd dat jouw woning er tiptop uitziet en het allemaal perfect past. Je hoeft dus nergens naar om te kijken. Dat is de service van Colors@Home Theja!

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Druten. Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welke product perfect bij jouw interieur passen!

Ben je op zoek naar raamdecoratie, of misschien wel nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over gordijnen, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0487-517317 of op onze contactpagina.

Alle vloeren
  • Tapijt is een zacht en tedere vloerbedekking. Tapijt is heerlijk zacht aan de voeten en geeft een warme, zachte uitstraling aan je interieur.
  • Eigenschappen van laminaat: onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en krasvast. Kwalitatief laminaat vind je bij Colors@Home Theja in Druten.
  • Praktisch gemak van een vinylvloer. Vinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.
  • Bij Colors@Home Theja in Druten vind je een ruim assortiment aan pvc-vloeren. Een pvc-vloer blinkt uit in functionaliteit.
  • Marmoleum (ook wel Linoleum) is een duurzaam en comfortabel natuurproduct.
  • Minder galm in huis met een vloerkleed. Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..
  • Een zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
  • Colors@home Theja heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van complete projectinrichting.
triangle