628-gordijnen_header.jpg

Veelzijdige gordijnen in Druten

Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Colors@Home Theja weet welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In de winkel in Druten vertellen we je er graag meer over. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je te voorzien van interieurtips. Daarnaast komen we thuis voor je meten, zodat de gordijnen perfect op lengte zijn wanneer ze eenmaal hangen. Wel zo gemakkelijk!

Gordijnen op maat voor elk interieur

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamdecoratie: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist, die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past.

Schaf jouw gordijnen aan bij Colors@Home Theja, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Bij Colors@Home kun je gordijnen op maat laten maken, zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen; kies voor Colors@Home!

Gordijnen op maat maken voor een knus interieur

Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen, kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Colors@Home in Druten geeft je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest als je gordijnen op maat laat maken. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

Onze gordijnen zijn verder leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je natuurlijk eerder voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of voor het keukenraam wil je vast gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren. Deze gordijnen zijn allemaal in de gordijnenwinkel van Colors@Home in Druten verkrijgbaar. De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer in huis brengt. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen! Koop gordijnen die passen bij jouw woning bij Colors@Home Theja, de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.

Isolatie

Door gordijnen op te hangen voor uw ramen blijft de kou buiten en de warmte binnen. Ook al zijn de ramen geïsoleerd met dubbel glas, dit geeft geen garantie dat de temperatuur niet door de ramen heen komt. Om zeker te weten dat het in huis lekker warm blijft, zijn gordijnen de ideale oplossing!

Privacy

Naast dat gordijnen zorgen voor een betere isolatie, creëer je ook meer privacy in jouw woning. Vooral bij grote of hoge ramen is dit een aanrader. Door de gordijnen wordt het oppervlak van de ramen, en dus het gebied waardoor mensen naar binnen kunnen kijken, kleiner. Overdag kun je de gordijnen open doen, zodat er meer daglicht binnenkomt en in de avond kun je ze juist sluiten voor een knus gevoel. Wil je de gordijnen liever dicht houden overdag en toch naar buiten kunnen kijken? Kies dan voor inbetweens.

Betere akoestiek

Het kan als zeer vervelend worden ervaren als er een slechte akoestiek is in huis. Iedereen die praat of telefoneert, hoor je nagalmen. Zelfs als je alleen bent en de tv staat aan, hoor je deze stemmen galmen in de woning. Dit is niet alleen vervelend, mensen kunnen er ook hoofdpijn van krijgen, sneller vermoeid van raken of last hebben van concentratieverlies. Je kunt dit voorkomen door gordijnen op te hangen. Gordijnen absorberen namelijk geluidsgolven waardoor het geluid dus niet weerkaatst.

Sfeer

Tegenwoordig willen de meeste mensen het interieur zo strak mogelijk. Het kantelpunt hiervan is dat de woning niet sfeervol is. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de woning aan te kleden met leuke accessoires. Hier kunnen gordijnen het verschil maken. Om de woning helemaal sfeer te geven, kan je de gordijnen het beste combineren met andere accessoires in dezelfde kleur. Denk hierbij aan kussens, kaarsen of een vloerkleed.

Onze merken

Holland Haag
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
 

Onze merken

Holland Haag
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
triangle