15% Korting op buitenzonwering

VOLOP VAN DE ZOMER GENIETEN MET BUITENZONWERING VAN COLORS@HOME THEJA IN DRUTEN

Wanneer de zon weer meer gaat schijnen, het langer blijft licht en het kwik gaat stijgen wil je buiten genieten van de zomerse temperatuur en binnen weer lekker afkoelen. Colors@Home biedt een breed scala aan buitenzonwering, waaronder uitvalschermen, knikarmschermen, screens, rolluiken en markiezen. Deze op maat gemaakte producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen, materialen en bedieningen, zodat ze aan jouw specifieke behoeften voldoen en je lang van de warme zomermaanden kunt genieten. Buitenzonwering kun je ook met solarbediening geleverd krijgen. Solarbediening maakt gebruik van zonne-energie om zon- en temperatuursensoren te bedienen, waardoor bijvoorbeeld je screens automatisch worden aangepast aan de weersomstandigheden. Solarbediening is ook nog eens heel handig, omdat er geen stroomkabels nodig zijn, waardoor het eenvoudiger te installeren is. Naast goed advies en perfecte installatie bieden wij dit jaar ook nog eens 15% korting op alle buitenzonwering! We zien je graag terug in de winkel, maar we komen ook graag bij je langs om je situatie te bekijken en te adviseren over de mogelijkheden.

Colors@Home Theja dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Theja snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Druten bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen